Nema gurmana i domaćice koji makar jednom nisu napravili nešto po receptima iz Minjine kuhinjice. Minja Bogdanovski zna šta je dobro, brzo, ukusno i kako da pripremite gozbu koja će celu porodicu okupiti za trpezom. Uz to, ona je autorka najpoznatijeg gastro bloga u regionu, ali i mama troje dece i neko čija se jela savršeno slažu sa Coca-Colom.

U okviru platforme Coke&Meals koja promoviše radost deljenja hrane za zajedničkom trpezom na kojoj se neizostavno uvek nađe Coca-Cola, već četvrtu godinu za redom sarađujemo sa Minjom.

Coca-Cola i Minja Bogdanovski

Ona zna da za svaku modernu ženu, majku, domaćicu, priprema hrane ume da bude izazov pored svakodnevnih obaveza, ali i da su zajednički ručak ili večera sa najmilijima iskustvo koje ne može da se nadomesti. Otuda, Minja uvek pronalazi nove recepte koji ne opterećuju porodični budžet, koji su jednostavni za pripremu i neće vam oduzeti previše vremena.

Radije to vreme iskoristite da budete uz porodicu, da razgovarate, zabavljate se, uživate u hrani, a taj ugođaj upotpunite dobro ohlađenom čašom Coca-Cole originalnog ukusa ili one bez šećera. 

Coca-Cola i Minja Bogdanovski

Voljeno piće čini da svaki obrok postane poseban, pa čak i skrati čekanje da se hrana nađe na stolu. Ima nečeg uzbudljivog u mirisu jela koje se širi kuhinjom, posebne su uspomene koje nastaju upravo kada smo okupljeni sa dragim ljudima i delimo hranu koju volimo, a sve to najbolje prija uz Coca-Colu.

Coca-Cola i Minja Bogdanovski

Kao dobar poznavalac domaće kuhinje, Minja stalno pronalazi nove načine da nas iznenadi nekim novim jelom ili idejom kako da iznenadite ukućane, goste ili prijatelje i uživate u sjajnom spoju hrane i Coca-Cole. Njeni recepti čine već odavno ne samo našu svakodnevicu već i naša slavlja, rođendane, slave, Nove godine i najukusnija su završnica svake priče u kojoj je  Coca-Cola