Napravili smo pravu malu revoluciju predstavljajući Cocu-Colu bez šećera, savršeni napitak sa ukusom originalne Coca-Cole ali sa 0 kalorija i 0 šećera.

U želji da potrošačima uvek ponudi najbolje, Coca-Cola kontinuirano radi na unapređenju svojih proizvoda, otuda je Coca-Colu Zero zamenila Coca-Cola bez šećera. Sve više ljudi posvećeno je tome da održavaju dobru formu i paze na svoj izgled, a Coca-Cola je tu da im ponudi rešenje kako da ostvare svoj cilj, ali da se ne odreknu svog omiljenog napitka. 

Coca-Cola bez šećera u svom sastavu ima, baš kao što joj ime kaže 0 šećera i isto toliko kalorija, a to smo uspeli da postignemo ne menjajući ukus zbog koje ceo svet voli i pije Coca-Colu. Na ovaj način želimo da omogućimo svima koji vode računa o svom izgledu ali i onima koji ne smeju ili ne žele da konzumiraju šećer, da i dalje uživaju u osvežavajućem i jedinstvenom ukusu Coca-Cole.

Naši potrošači ne moraju da menjaju svoje navike ili stil života, jer smo pronašli način da se prilagodimo njima i svim njihovim potrebama!

Uvereni smo da će lojalni fanovi Coca -Cole Zero voleti novi i unapređeni recept, ali i da će obožavaoci Coca-Cole originalnog ukusa poželeti da probaju i Coca-Colu bez šećera.

Sada je izbor lakši nego ikada budući da oba napitka pružaju isto zadovoljstvo, a na potrošačima je samo da odaberu varijantu koja se najbolja uklapa u njihovu svakodnevicu.