Tolerancija, fer plej, timski duh, mir, sloboda, zajedništvo i jednakost ljudi iz celog sveta zajedničke su vrednosti koje dele olimpijske igre i Coca-Cola. Zato je naše partnerstvo sa Međunarodnim olimpijskim komitetom jedno od najdugotrajnijih na svetu.

Znate li da je kompanija Coca-Cola kontinuirano uz olimpijske igre od kada su prvi put organizaciju ovog sportskog događaja sponzorstvima počele da pomažu i komercijalne firme? Da, bilo je to još u Amsterdamu 1928.

Biće tako i u narednom periodu.

Naša kompanija i u Srbiji nastavlja da snažno podržava olimpijce, a tako će biti i na Igrama koje će biti održane u Tokiju 2020. Lepa vest je da su Olimpijski komitet Srbije i Coca-Cola Srbija potpisali trogodišnji ugovor o partnerstvu, čime je nastavljena dugogodišnja saradnja i podrška srpskim olimpijcima.

"Izuzetno smo ponosni na veoma uspešnu saradnju sa Olimpijskim komitetom Srbije, a posebno me raduje to što će Rosa, kao zvanična voda olimpijskog tima, nastaviti da hidrira i doprinosi rezultatima naših najuspešnijih sportista. Biće nam zadovoljstvo da bodrimo i sportiste iz Srbije u njihovoj borbi za medalje", rekao je ovom prilikom Abhaj Parnekar, direktor franšize, kompanije Coca-Cola Srbija.

Predsednik OKS, Božidar Maljković istakao je da je potpisivanjem ugovora sa kompanijom Coca-Cola, olimpijski tim Srbije dobio je veliko pojačanje na putu ka Tokiju, gde bi trebalo da "odbrani" osam medalja u sedam sportova osvojenih u Riju 2016.

"Nastavak saradnje na različitim projektima potvrda je kvalitetnog partnerskog odnosa koji imamo već drugi olimpijski ciklus i to dovoljno govori o ozbiljnosti ulaganja u srpski sport kompanije koja je sinonim sporta. Na putu do Igara, olimpijci prolaze različita takmičenja i njihov uspešan nastup u velikoj meri zavisi i od pomoći i podrške sponzorskog tima koju osećaju i radujemo se što je kompanija Coca-Cola sa nama na putu pravih vrednosti”, izjavio je Maljković.

Slavimo olimpizam, podstičemo aktivan život

Slaveći olimpijski duh Coca-Cola ne nastavlja da pomaže samo profesionalne sportiste, već i brojne aktivnosti čiji je cilj da podstaknu aktivan život, ispravne navike, fer plej i timski duh kod dece i mladih.

Podržali smo razvoj mobilne aplikacije OKS - TreninGO nastale sa idejom da motiviše korisnike da budu aktivni i redovno vežbaju birajući višemesečne treninge i vežbe pogodne za zatvoren i otvoren prostor. Aplikacija korisnicima pomaže da pretražuju više od 120 staza za trčanje i teretana na otvorenom širom Srbije, unaprede svakodnevne navike, planiraju treninge i postignu lične fitnes ciljeve uz pomoć i vođstvo srpskih olimpijaca.

Preuzmite aplikaciju TreninGO za Android uređaje.