U okviru trećeg festivala ulične umetnosti „Runaway“ koji je održan na Bežanijskoj kosi, na 180m2 zida jedne zgrade oslikan je Jednorog, čiji je autor mladi beogradski umetnik Weedzor. Festival koji polako postaje najveći festival ulične umetnosti u Srbiji, a možda i u regionu, stanarima ovog beogradskog naselja podario je murale na monotonim fasadama višespratnica, a iza ove akcije stajalo je desetak umetnika predvođenih Andrejem Josifovskim, ljubiteljima ulične umetnosti poznatijim kao Pijanista.

Obojiti sivilo nije nimalo lak zadatak i mnogi će reći da on i njegove kolege "šaraju" po zgradama. Međutim, oni ne odustaju i žele da murali postanu sastavni deo kulture Beograda.

Svi umeju da kritikuju, ali malo ko šta radi po tom pitanju. Pokušavam to da promenim, to je neka vrsta moje lične borbe. – kaže Pijanista, koji upravo oslikava novi mural devojčice Akiko na Donjem Dorćolu.

Murali Weedzora i Pijaniste nastali su okviru Sprite-ove kampanje „Srce na hejt, ostani fresh“ koja ističe vrednost različitosti i različitih, kao snažna poruka svima da nam hejteri ne mogu ništa. Sve što vam je potrebno je ljubav, poručite hejterima, a na njihov hejt odgovorite heštegom #<3nahejt.