Dojenje je mnogo više od hranjenja. Majčino mleko ima neprocenjivu vrednost za sveobuhvatni razvoj, jer sadrži sve što je potrebno za fizički, psihički, socijalni, emocionalni i saznajni razvoj, razvoj svih čula i inteligencije, štiti od mnogih infekcija i alergija.

Zato što znamo koliko je bebama majčino mleko važno i koliko je značajno da mame imaju svu moguću podršku, pozivamo vas da se udružimo u toj misiji.

Rosa voda trenutno prikuplja sredstva za otvaranje prostorija za edukaciju i pomoć pri dojenju u porodilištima širom Srbije, donirajući po jedan dinar od svake kupljene Rosa boce od 1,5 litar. Podržimo ono što je važno, a to su: ljubav, sreća, radost i zdravlje beba i mama.

Želimo da im ulepšamo prve zajedničke dane i zato planiramo da im obezbedimo miran kutak opremljen nameštajem prilagođenom dojiljama, gde će mame novorođenčadi dobiti podršku i stručnu pomoć osoblja.

Pogledajte primer kako smo zamislili da taj kutak izgleda. Kako se vama čini?


Prethodnih godina smo udruženi na isti način otvorili čak 20 Rosa škola roditeljstva, koje su od nemerljive pomoći mladim roditeljima, tako da verujemo da ćemo i u ovoj misiji biti makar jednako uspešni!