U moru aplikacija koje se svakodnevno pojavljuju svi tragamo za onom koja će ponuditi baš ono što nam treba. Ako su to zanimljive i inspirativne priče o najlepšim gradovima sveta, aktuelnoj muzici, vesti o zabavnim ljudima, najnoviji postovi domaćih i svetskih Jutjubera, onda je WOAH pravljena za vas.

Ime aplikacije znači "mesto gde se dešavaju samo najbolje stvari" i ona to zaista i jeste!

Kako?

Zahvaljujući tome što je na jednoj platformi skupljeno sve ono što vredi videti na Internetu, a korisnicima je na raspolaganju stalni apdejt pa se ne može desiti da propuste ništa što je bitno i vredno pažnje. 

Aplikacija koja se besplatno može skinuti sa Google Play Store (preuzmite aplikaciju) i App Store (preuzmite aplikaciju), na osnovu lokacije i intersovanja korisnika pronalazi najinteresantnije priče, video zapise, igrice, muziku, informacije o događajima i promocijama, zapravo sve ono što bi do sada moralo da se traži na desetinama različitih adresa.

Posle ove aplikacije promenićete način na koji koristite internet

A ko zna šta je sveže i dobro bolje od Coca-Cole?!

Otuda i ne čudi što je baš aplikacija WOAH mesto gde se dešavaju najbolje stvari i gde se nalaze samo cool face. Gde je najbolji provod u gradu, kako nastaju najbolje Instagram fotke, o čemu priča Marija Žeželj u najnovijem vlogu ili kako da se organizuje savršen prvi izlazak, samo su neki od naslova koji se mogu naći na WOAH. 

Preuzimanje i korišćenje aplikacije je besplatno. Ona je pregledna, laka za korišćenje, sveobuhvatna i zanimljiva i pravljena za mlade ali i sve one koji žele da budu u korak sa najnovijim trendovima, vestima i dešavanjima.