Tokom čitave godine negujemo i širimo duh dobre volje, a novogodišnji i božićni praznici prilika su da još snažnije slavimo ljubav i radost darivanja. Želeći da uključi što više kolega u aktivno promovisanje društvene odgovornosti Coca-Cola HBC Srbija je poslednjih dana 2018. u svom radnom prostoru organizovala Novogodišnji bazar i sav prikupljeni novac doniran je u humanitarne svrhe. I izlagači i kupci bili su naši upravo zaposleni.

Od sektora marketinga, komunikacija i ljudskih resursa, pa do prodaje i proizvodnje... svi su se se priključili. Timovi su vredno pripremali proizvode koje će izložiti na svom štandu, a zatim se i potrudili da ga što bolje ukrase. Kada je došao dan prodaje "nabacili" su najlepši osmeh i drugim kolegama prezentovali svoje proizvode.

Osim koliko smo humani, ovo je bila i odlična prilika da saznamo ko ima kakve hobije ili kakvim kreativnim aktivnostima se zanima van posla.

Bilo je tu svačega: od ručno pravljenih novogodišnjih čestitki i sveća, kiflica, štrudle, mafina, baklave i pite od jabuka, do vešto oslikanih cimet keksića, slatkih tegli sa sastojcima za mafine i štrikanih ukrasa. Neki su se čak rado odrekli svojih knjiga, torbi ili naočara za sunce u želji da naprave naprave što bolje ponude ua posetioce.

Na jednom od štandova svoje proizvode izložila je koleginica koja u slobodno vreme pravi nakit i bedževe sa zanimljivim porukama, a na improvizovanom zidu sreće napisala je poruku "Sreća raste kada je delimo" i zamolila ostale da na ceduljicama napišu ko ih je u ovoj godini učinio srećnim. Bilo je to još jedno podsećanje na drage osobe i koliko je vredno pokloniti drugima pažnju.

Tokom prvog Novogodišnjeg bazara u okviru kompanije Coca-ColaHBC Srbija prikupljeno je 140.030 dinara koji će biti donirano Domu za decu sa posebnim potrebama pri manastiru Sveta Petka u Paraćinu.