Pozovi osobu koja ti nedostaje, prijatno iznenadi svoje drugare ili kolege sa posla, pomozi u čišćenju parka, ostavi pozitivan komentarom na društvenoj mreži…

Svako od nas može da učini mnogo, čineći mala, ali značajna dela. Zar to nije istinski duh novogodišnjih praznika?

Ako ih tako posmatrate svako od nas može da bude Deda Mraz. Nisu nam za to potrebni skupoceni pokloni, već osmesi, zagrljaji i gestovi zahvalnosti svima onima koji nas okružuju, pokreću, motivišu da budemo bolji.

Upravo to je naša poruka u ovogodišnjoj prazničnoj kampanji.Želimo da uđemo u novu 2019. šireći magiju dobrote i ti u tome možeš da nam pomogneš. Itekako! Učini jedno dobro delo i omogući da deca bez roditeljskog staranja imaju nezaboravno zimovanje.

Dok Coca-Cola vodi decu na neku od planina, gde će moći da uživaju u druženju, sankanju, skijanju i ostalim zimskim čarolijama, ti možeš da im pokloniš još bolju zabavu i provod. Zagrli rođaka, uputi lepu reč poznaniku, ohrabri prijatelja, izmami nekome osmeh u gradskom prevozu, pomozi komšinici da ponese teške torbe… sve su to sitnice za veliko poštovanje. Fotografiši ili snimi svoje dobro delo i objavi na svom Instagram profilu uz #BudiDedaMraz.

Svaki tvoj post donosi dodatnu zabavu deci bez roditeljskog staranja na zimovanju. Budi Deda Mraz i pokreni radost i novogodišnju magiju dobrih dela. Detalje saznaj na coca-cola.rs.