Radoznalost, odgovornost, kreativnost, hrabrost, mudrost, strpljenje, iskustvo i empatija su osobine i vrednosti kojima bi svaki roditelj želeo da nauči svoje dete. Na tom putu roditelji vrlo često nemaju vremena, a deca pažnju i strpljenje. Međutim, učenje može da bude avantura i to neXtvARna!

Spojili smo tradicionalnu slikovnicu i savremenu aplikaciju za pametne telefone kako bismo napravili 3D bajku u kojoj zajedno treba da uživaju, obogate saznanja, kreativno rešavaju probleme i zabave se deca i roditelji.


Ukoliko se još niste upustili u neXtvaARnu Bući Bući avanturu, krajnje je vreme da upoznate potpuno nov način zabave i učenja, ali pre svega kvalitetno provedenog zajedničkog vremena.

Kupite bilo kojih pet Bući Bući sokića i na poklon dobijate interaktivnu knjigu za učenje i zabavu vaših mališana. Jedan Bući Bući ukus pokreće jednu priču o vrlinama, ciljevima i vrednostima. Sakupite ih sve, preuzmite besplatnu aplikaciju za Android ili iOS telefone i pokrenite avanturu. Nacrtajte, zalepite, obojite, popunite i naučite uz pomoć proširene stvarnosti (Augmented reality) klinceze i klince mnogim bitnim stvarima.

Moderne tehnologije ovaj put su u službi zbližavanja i sticanja novih znanja. Prema istraživanju koje je objavio renomirani Child Health Oxford Academic, kada dete konzumira edukativni sadržaj prilagođen svojim godinama i to čini u interakciji sa odraslom osobom, vreme koje provodi ispred ekrana može da bude pozitivno iskustvo učenja.


Vama će Ana, Marko i već dobro poznate životinjice pomoći da ovog proleća doživite neXtvARnu Bući Bući avanturu, a nama su u njenom kreiranju pomogli vrsni stručnjaci.

“Najveća dobit i za roditelje i za decu je razmena, interakcija i ostvarenje cilja, gde jedni na druge međusobno računaju i oslanjaju se u svom napredovanju. Crtani likovi su raznovsrni, tako da se svako dete može identifikovati sa nekim od njih, a roditelji mogu da isprate svoju decu kroz proces usvajanja novih saznanja i veština koje će im koristiti u stvarnom svetu“, rekao je rekao je dr Oliver Vidojević, psihijatar za decu, zdravlje i zaštitu dece od zloupotrebe, i dodao:

„Može se reći da NeXtvARna Bući Bući avantura, kao interaktvina knjiga, predstavlja osveženje po formi kojom roditeljima i deci može utoliti žeđ za znanjem, sticanjem dobrih osobina i humanim i ravnopravnim odnosima sa drugima kroz zajedničku aktivnost, igru i učenje.

Zato se i može preporučiti kao “bogat izvor vitamina ljudskosti i humanosti“ za roditelje i “dragocenih gradivnih elemenata” saznanja, vrednosti, kreativnosti i dobrote za decu.“

Detaljnije informacije saznajte na sajtu www.nextbucibuci.rs.