Putujući po svetu i tražeći izvore neponovljivih iskustava, često se kući vratimo svesni da smo uložili mnogo truda, energije i kilometara, a da nismo dobili potpuniugođaj. Dobar marketing,ili  naša  neinformisanost,  tek  često  hrlimo  na  prekogranična  putovanja,  ne shvatajući da se ona prava avantura krije nedaleko od nas.

Koliko puta ste slušali o planini Rtanj? Za ovu neverovatnu planinu vezuju se mnoge mitske priče. Bilo da verujete u njih ili ne, vazduh, ukusna hrana i lekovito bilje sa ovih prostora, graniče se sa magijom. Na ovom mestu spajaju se ruže vetrova sa Karpata, Jadranskog mora i severnih ravnica, pa ne samo što se oseća specifičan oštarvazduh, već u ovoj neobičnoj oblasti imate osećaj da udišete čisto zdravlje. Ova moćna planina samo je jedna u nizu vanserijskih prirodnih lepota Istočne Srbije. Čista vrela, huk brzih i prelepih reka, bogata vegetacija, poljane i pašnjaci, osvojiće vas na prvi pogled i navesti da se  ovom mestu  magije zauvek vraćate.

Najveći deo ove oblasti nalazi se na nadmorskoj visini između 200 i 300  metara, a upravo ovakvi uslovi, idealni su za uzgajanje voća. Osim po ostalimplodovima, ovaj kraj izdvaja se po kvalitetnoj i nadaleko čuvenoj višnji. Podaci  govore da Istočna Srbija godišnje iznedri  više od dve hiljade  tona ovih  crvenih  plodova. Upravo tu, u kraljevstvu višnje, započnite svoju avanturu - onu istinsku koja će istovremeno zadovoljiti vašu znatiželju i avanturističku prirodu, ali i vaše istančane ukuse.

Inspirisan čistom prirodom  i  zrelim sočnim plodovima,  neXt  je  ponudio  novi ukus –neXt višnju, koji će istog trenutka oživeti magiju Istočne Srbije.

Novi neXt vratiće vas u trenutke uživanja uzbakine stare proverene recepte, a fino izbalansirano slatko-kiselkasto osveženje napravljeno sa puno pažnje i ljubavi, podsetiće na period detinjstva, bezbrižnosti i sreće. Neka  vas  novi  ukus neXt višnja inspiriše, baš kao što je ova jesen, lepota prirode i mistika Istočne Srbije inspirisala neXt.

Otkrili smo vam već kako su nas temperament ljudi istočne Srbije, priče o tradiciji malinara zapadne Srbije i nepregledna vojvođanska ravnica inspirisali na nove neXt ukuse, kao i kako je muzičara Slobodana Trkulju inspirisala Srbija i zašto se upravo njegova muzika našla u našim spotovima.