“Nisam pametan”, često odgovorite sebi na pitanje koje ste sami i postavili – Šta da  radim sa iznenadnim napadom gladi pred kraj radnog vremena? Užine nema, voće je ostalo na stolu kod kuće, put vodi preko gradskog prevoza, a to nije mesto gde želiš da budeš gladno nervozan.  

Ne mozgaj dalje - neXt Smoothie je novi član porodice neXt sokova, pripremljen od mešavine više vrsta voća. Bez dodate vode, šećera i arome ovaj voćni snack predstavlja pametan i zdrav izbor, a gust i bogat ukus vas neće ostaviti gladnim onda kada vam je to najpotrebnije.  

“Neophodno je da u svakodnevnoj ishrani povećamo unos voća, a neXt Smoothie je dobro rešenje za međuobrok ili užinu jer sadrži presovano i ceđeno voće, bogat je vlaknima i omogućava da se na najjednostavniji način unesu nutrijenti voća. Može da zameni dve porcije voća dnevno“, ističe prof. dr Gordana Ristić, dodajući i da je neXt Smoothie prilagođen savremenom tempu života jer ne oduzima vreme potrebno za pripremu voćne užine u toku dana.

NeXt Smoothie dolazi u dva sjajna ukusa: mango, narandža, marakuja, banana, jabuka i limun kao i crveno grožđe, borovnica, malina, jagoda, banana, jabuka i kruška

NeXt Smoothie - Pametni voćni obrok

Od voća i samo voća, bogat vlaknima, u premijum staklenoj flašici i serviran hladan, neXt Smoothie štedi ono vreme za seckanje, ljušćenje, rendanje, miksanje i pakovanje osvežavajuće voćne užine za koje nema mesta u vašem danu kada po treći put odlažete jutranji alarm. 

Prvi koji su imali priliku da probaju nove neXt ukuse bili su gosti na događaju u restoranu “Pasent” u Sremskim Karlovcima, pokraj samog Dunava. Predstavnici medija, popularni blogeri i Instagrameri prepustili su se i bogatom zabavnom sadržaju predvođeni glumacima Nikolom Đuričkom i Tamarom Dragičević. 

“Kada nemam puno vremena, često pomislim, zašto nema više stvari koje mogu kao neXt Smoothie da samo kupim već gotovo i pripremljeno i da na taj način zamenim par voćki. Generalno nedostaje takvih opcija da možeš i usput da popiješ ili pojedeš nešto za šta znaš da je zdravo, posebno kada ujutru žurimo da izađemo iz kuće.”, iskrena je glumica Tamara Dragičević kojoj obe neXt Smoothie varijante podjednako prijaju.

Svakodnevna rutina često nam ostavlja sve manje prostora kako bismo na vreme mislili o međuoborocima,  a posebno o voću u redovnoj ishrani. 

Zato budite pametni – rashladite ovaj voćni snack pred spavanje i… ‘Ajde možete još pet minuta da provedete u krevetu jer vas ujutru čeka spreman voćni snack za poneti. 

NeXt Smoothie - Pametni voćni obrok