Novi neXt Joy ukusi, Lubenada i Limunana, su ovog leta saveznici tinejdžera i inspirišu ih da se opuste i bezbrižno uživaju u cool avanturama za vreme raspusta. Da pojačamo dozu letnjeg uzbuđenja tokom jula organizovali smo Joy igre bez granica na beogradskoj Adi Ciganliji i novosadskom Štrandu.

Centralna figura bio je Gladni nilski konj na naduvavanje, koga je trebalo “nahraniti“ lopticama limuna i lubenice. Ko nije bio propustio je nezaboravan provod i mnooogo smeha!

Posebno zabavno je bilo na neXt Joy meet UP-u sa poznatim jutjuberima Leom Stanković i Andrijom Jovićem. Lea je predvodila tim Limunana, a Andrija Jo tim Lubenada.

Svi koji su želeli da učestvuju u nekoj od igara sa njima prethodno je trebalo da na Instagram pričama objave fotografiju ili video snimak u kome otkrivaju šta su to nekada rekli, a zapravo su mislili nešto drugo. Isto to su na svojim YouTube kanalima uradili i Lea i Andrija stavljajući se u ulogu momka i devojke.

Osim fenomenalnog provoda tokom igara bez granica žutim i crvenim lopticama, brojni tinejdžeri koji su se tog dana okupili na Adi vežbali su savršene selfije, horski pevali i đuskali uz Andrijinu prvu pesmu “Opusti se“. Nakon dobre zabave, naravno, usledilo je jednako dobro osveženje, a to su neXt Joy Limunana - savršen spoj osvežavajućeg limuna i nane, i  neXt Joy Lubenada - neodoljivi miks limuna i sočne lubenice.

Za sve koji nisu mogli da nam se pridruže napravili smo kratak snimak, da vidite kako smo se proveli.