Šta bi vam dobrodošlo da dobijete na poklon da bi ovo leto bilo još bolje?

Nezaboravno putovanje sa društvom?

Novi iPhone 8?

Super mini frižider za osvežavajuća pića?

Karte za omiljeni muzički festival?

Nemojte mnogo da se dvoumite, nego se zaletite i osvojite ovo leto.

Dok uz hladnu Kocu maštate o novim letnjim avanturama obavezno sakupljajte kodove koje pronađete ispod promotivnih pakovanja Coca-Cole ili Coca-Cole Zero i zavrtite točak sreće! Poklone dodeljujemo svakog sata sve do 30. jula, tako da imate velike šanse ako pratite naše uputstvo...

1.  Kupite promotivno pakovanje Coca-Cole ili Coca-Cola Zero od 05.L ili 0.33L. Lako ćete je prepoznati po etiketama i promotivnim zatvaračima sive boje.

2.  Pronađete ispod zatvarača pomotivni kod.

3. Preuzmete našu WOAH aplikaciju sa Google Play marketa, ako imate Android uređaj, ili sa Apple Store Marketa, ako imate iPhone mobilni uređaj.

4. Registrujete se. Ukoliko već imate registrovani nalog, onda možete njega da koristite.

5.  Unesete kod u predviđeno polje.

6. Uzmete novu limenku ili flašicu Koce i protrljate je za sreću, da baš vi osvojite nagradu: svakog sata Coca-Cola mali frižider ili dve karte za Love fest u Vrnjačkoj banji, a svakog dana: Iphone 8 ili putovanje za ekipu od 4 osobe i to u Amsterdam, Majorku ili na Ibicu.

7. Sačekate nekoliko trenutaka da se točak sreće zavrti i ako ste osvojili nagradu na ekranu će vam biti prikazano šta je u pitanju. Potom ćete dobiti potvrdu na i-mejl adresu koju ste ostavili prilikom upisivanja podataka.

8. Ako ste na na WOAH aplikaciji dobili poruku “Više sreće sledeći put“, onda se potrudite da narednog puta i bude. Ukucajte nove kodove, jer što više kodova, veće su šanse da osvojite neku od cool nagrada.

Srećno i unapred se radujemo vašim razgledicama sa Majorke, Ibice i iz Amsterdama!