Svake godine tokom oktobra dođe vreme za dobar provod i zabavu, trenutak kada možete da budete neko drugi, makar na kratko. Da napravite dobru žurku pod maskama i budete glavna faca u društvu, a savršen partner za Noć veštica je ko drugi nego Fanta. 

I ove godine Fanta je spremila jezivo dobro iznenađenje za 31. oktobar jer kada Fanta slavi, onda se to radi na veliko! Stigle su “strašne” limenke u čast svima omiljenog praznika. Malo klasika iz najstrašnije noći u godini, uz magičan dodatak omiljenog Fanta ukusa, oživeo je dobro poznate likove na pakovanjima ovog napitka.

Narandže umesto usta, opasna veštica zavijena u narandžasto, Drakula sa slepim miševima tamo gde su nekada bile oči, Frankeštajnovo čudovište koje se zloslutno smeje - svima su zapali za oko. Nastalo je strašno interesovanje pa su limenke Fante sa ovim likovima već završile u vitrinama kao kolekcionarski primerci najiskrenijih fanova. Oni koji nisu uspeli da dođu do svoje limenke kažu da su preživeli pravu noćnu moru, a ima onih koji su ovu specijalnu edicija Fante iskoristili kao inspiracija za savršenu masku za Noć veštica. 

Naravno, društvene mreže su odmah preplavile fotografije sa Fantom i haštegom #jezivodobra a tutorijali o iscrtavanju lica poput Fantinih junaka sa limenki pregledani su nekoliko hiljada puta. Nestrpljivo se čeka sledeća Noć veštica i opasno iznenađenje koje Fanta sprema.