Ako vam se, dok ste šetali u blizini Ade Ciganlije, učinilo da vidite ogromni baobab i pomislili ste da vam se priviđa zbog sunčanice – pogrešili ste. I grdno ste se prevarili u slučaju da niste krenuli prema ogromnom  baobab stablu. Tamo je bila luda tropska žurka.

Teško ju je prepričati, ali pokušaćemo ukratko da vam dočaramo šta ste propustili.

Znate već da je početkom proleća sa Madagaskara stigao misteriozni paket i u njemu Fanta Malimeta - novi osvežavajući ukus maline, limete i baobaba. Uz limenku je stajala i poruka „zabava se ne zaUSTAvlja“.  Ozbiljno smo je shvatili i na omiljenom letnjem okupljalištu u Beogradu, Adi Ciganliji, napravili Fanta Baobar – bar u kome su tinejdžeri mogli da probaju Fantu Malimeta i osećaju se kao da su usred Madagaskara.

Ma i zabavnije! Jer... muzika, džinovska praćka, teren za mini-golf, instagramični Tiki-bar, veliki narandžasti bazen sa roze flamingosom na naduvavanje... I još na sve to je svratio Yasserstain da se oproba u igricama i da se fotografiše sa fanovima.

Da, znamo. I mi kada gledamo fotografije i prisećamo se koliko zabavno je bilo žalimo što je Fanta Baobar svega nedelju dana bio na Adi Ciganliji.