Imate izuzetan glas, bavite se muzikom i verujete u svoj talenat? Coca-Cola je pokrenula Discovered by Coke, uzbudljivo muzičko takmičenje koje ima cilj da otkrije nove muzičke talente!

Na tom putu pomagaće im 4 mentora, dobro poznate muzičke zvezde: Sara Jo, Bojana Vunturišević, S.A.R.S. i Leon.

Sve o ovom takmičenju saznajte na www.discoveredbycoke.rs i ovde.

Sara Jovanović je trenutno naša najpopularnija mlada pop zvezda i možemo slobodno da kažemo - dominira domaćom muzičkom scenom! Njena najnovija pesma Mili, mili osvojila je srce publike i sada je jedna od numera koja se najglasnije peva na nastupima, a pevačica ne krije zadovoljstvo zbog toga:

Prezadovoljna sam reakcijama publike. Pesma „Mili, mili“ koja sad već ima preko četiri miliona pregleda dogodila se sasvim spontano, i u tome je njena najveća čar. Spot prati estetiku kraja devedesetih i početka dvehiljaditih godina. Bio je pravi izazov pronaći lokacije i adekvatan kostim.

I sama započevši muzičku karijeru u jednom talent show-u, Sara Jo je sa velikim oduševljenjem prihvatila poziv Coca-Cole da bude jedan od mentora novim muzičkim zvezdama i ozbiljno se priprema za posao koji je očekuje.

"Uloga mentora biće važna u vođenju kandidata do pobede. Jedva čekam da kod učesnika prepoznam strast i ljubav prema muzici", kaže nam Sara i naglašava:

"Upravo me je ta ista energija pokrenula i inspirisala da krenem sličnim putem koji će sada proći kandidati u okviru takmičenja Discovered by Coke."

Pitali smo Saru Jo zašto je prihvatila da bude deo Discovered by Coke.

"Prihvatila sam ulogu mentora jer mi se sviđa ideja da nešto od onoga što sam sama naučila baveći se muzikom, prenesem na nekoga ko je u istom položaju kao i ja na početku karijere."

Iako smatra da joj neće biti ni malo lako da izabere samo tri kandidata, Sara Jo nam otkriva šta očekuje od onih koji žele da budu u njenom timu.

"Autentičnost pre svega. Morate dosledno pristupiti sebi i svojoj muzici, imati neki svoj fazon po kom ste prepoznatljivi. Lako je imitirati druge, ali biti svoj i poseban, to je ono što publika traži i što traje."

Prijavi se na Discovered by Coke i budi deo Sarinog tima.