Imate izuzetan glas, bavite se muzikom i verujete u svoj talenat? Coca-Cola je pokrenula Discovered by Coke, uzbudljivo muzičko takmičenje koje ima cilj da otkrije nove muzičke talente!

Na tom putu pomagaće im 4 mentora, dobro poznate muzičke zvezde: Sara Jo, Bojana Vunturišević, S.A.R.S. i Leon.

Discovered by Coke mentori će sa odabranim talentima prolaziti kroz sve faze takmičenja i preneti im svoja znanja iz pevanja, koreografije, produkcije, artist menadžmenta i performansa na sceni. Uz Bojanu, Saru i ekipu iz S.A.R.S.-a, Leon je takođe jedan od mentora muzičkog takmičenja Discovered by Coke.

Leona tinejdžerke prosto obožavaju, a to i ne čudi, s obzirom na talenat koji je pokazivao svake nedelje u veoma popularnom televizijskom šouu „Tvoje lice zvuči poznato“. On ima samo dvadeset i jednu godinu, a već je poznat po brojnim hitovima, među kojima je možda najpoznatiji duet sa Severinom - „Hazarder”. Vredno radi, snima nove hitove, a poslednji u nizu pod nazivom „Cardi B” izašao je ovog leta.

"Stvarno sam bio iznenađen kada su me iz Coca-Cole pozvali da se pridružim timu mentora novog sjajnog talent show-a Discovered by Coke", kaže Leon o svom novom profesionalnom izazovu i dodaje:

"Put kojim sam prošao u dosadašnjoj muzičkoj karijeri bio je veoma intenzivan i to mi je pomoglo da shvatim da bi bio uspešan moraš puno verovati, raditi i rizikovati. Super mi je što ću moći da podelim to svoje iskustvo sa nekim novim mladim talentima i siguran sam da ćemo zajedno, na kraju ove avanture lansirati neku novu zvezdu."

Šta Leon očekuje od kandidata i na šta će obratiti pažnju kada bude birao članove svog tima?

"Nikad nisam razmišljao o posebnoj strategiji kada je u pitanju izbor mog tima za Discovered by Coke. Voleo bih da to bude spontano i da tri kandidata koja izaberem budu puni energije i spremni da osvajaju muzičke visine. Meni je važno da na tom putu učimo jedni od drugih. Ja sigurno neću biti strog mentor", rekao nam je Leon.

"Kad je reč o vokalu, sigurno će mi pažnju privući posebnost, karakter, neki novi zvuk… očekujem da me kandidati iznenade!"

Discovered by Coke je krenuo, prijavite se i postanite nova muzička zvezda, možda baš u Leonovom timu!

Sve o ovom takmičenju saznajte na www.discoveredbycoke.rs .