Dobrodošli na jedinstveni digitalni magazin Coca-Cola Srbija koji na inovativan, zabavan i savremen način predstavlja sve relevantne informacije o radu našeg sistema i to izbliza. Provešćemo vas kroz magični svet Coca-Cole upoznajući vas sa brojnim činjenicama iz istorije, lokalnim pričama, programima i inicijativama, načinom poslovanja i ljudima koji čine ceo sistem.

Slaveći prošlost, sadašnjost i budućnost želja nam je da vam predstavimo sve relevantne i pouzdane informacije, autentične priče i lokalne heroje, sa kojima se gotovo na dnevnom nivou susrećemo na našem osvežavajućem putovanju.

"Coca-Cola sistem ove godine obeležava značajan jubilej, 50 godina proizvodnje u Srbiji i u tom smislu će ovakav digitalni magazin predstavljati sjajnu podršku i pomoći nam da ispričamo našu slavljeničku priču kroz brojne aktivnosti koje su planirane u narednom periodu. Veoma nas raduje što obeležavanje ovako značajnog jubileja započinjemo upravo pokretanjem ovakvog internet portala, koji će nas, nadamo se, još više približiti potrošačima, ljubiteljima Coca-Cole, opštoj javnosti, saradnicima, zaposlenima i medijima. Voleli bismo da digitalni magazin Coca-Cola Srbija postane prva destinacija na kojoj će sve zainteresovane strane moći da pronađu kako novosti tako i brojne zanimljivosti o onome što sistem radi u našoj zemlji", rekla je predstavnica Coca-Cola sistema Milica Stefanović.

Digitalna platforma Coca-Cola Srbija deo je svetske porodice Coca-Cola Journey online magazina koji su dostupni u više od 30 zemalja širom sveta. Coca-Cola je, posle "ok", drugi najšire razumljiv termin na svetu, i kao jedan od najvoljenijih brendova na planeti sveprisutan već više od 130 godina, ali iza svega što radimo i predstavljamo ima još mnogo neispričanih priča vrednih pažnje. Ovo je mesto za sve njih.

SAZNAJTE VIŠE O OVOJ TEMI: