Novogodišnja čarolija trenutka

Deca mu se najviše raduju i veruju u Deda Mraza jer su mu prva asocijacija na njega pokloni i duh praznika. Kada malo odrastete onda shvatite da svako od nas može da bude Deda Mraz i da širi magiju dobrote.

Ono po čemu se Deda Mraz izdvaja je karakteristični smeh, a kako to postići saznali smo na najvećoj konvenciji Deda Mrazova.

Smeh odražava njegovu ličnost: toplinu, dobru prirodu i pozitivnost. Nema većeg uživanja, nego u dobrom smehu. Ako Deda Mraz nema radosni osmeh, njegovi obožavaoci će sigurno to primetiti.

Evo nekoliko saveta kako da ih ne razočarate.

GLASNOĆA JE BITNA

Dedin smeh mora da bude srdačan, ali ne previse glasan, da ne bi uplašio klince. Ukoliko odmah počnete kreštavim “Ho-Ho-Ho” možete da zvučite usiljeno. Umesto toga, mislite o smehu kao o fontani: najpre treba da krene lagano, tiho, pa sve snažnije, uključujući "Ho-ho-ho" kako cerekanje sve više raste.

DOLAZI IZ STOMAKA

Deda Mraz se smeje celim telom. Da bi izbegao šuplji zvuk, on počinje da se smeje u sebi, propuštajući zvučni balon od stomaka i žamor kroz njegova ramena. Njegovo telo se kreće dok putuje zvuk.

... ALI I IZ SRCA

Istinski smeh Deda Mraza postići ćete jedino kada to činite iz ljubavi. Zvuk nosi veselje i dobru volju za celokupno čovečanstvo, ali takođe demonstrira nam Dedinu ljubav prema onome što radi. Njegov smeh mora da predstavlja ogromnu strast i ponos koju oseća kao Deda Mraz i odražava njegovu posvećenost podsticanju magičnog osećaja. Takav smeh prenosi praznični duh bilo koji dan u godini.

SMEJ SE KAO DA JE SVAKI DAN PRAZNIK

Kada je umetnik Hadon Sundblom privukao Deda Mraza za reklamu Coca-Cole, on je ilustrirao linije smeha zbog razloga. Deda Mraza ih nije izvukao iz povremene čorbe. Ne - Dante se smeje kao Santa 365 dana godišnje. Ova praksa ne samo da osigurava prirodniji zvuk do Nove godine, već je i deo onoga što čini Deda Mraza tako veselim. Deda Mraz se kune da moć smeha razveseljuje čak i u najtužnijim danima.

Srećni Deda Mraz je profesionalni Deda Mraz!