sugarbirdcocacola2018spring2.jpg

Modni trendovi se često menjaju, ali Coca-Cola je uvek u modi. Dva velika svetska modna brenda nedavno su lansirala ekskluzivne kolekcije odeće inspirisane našim brendom.

Forever 21, jedan od najpoznatijih i najvećih svetskih nezavisnih modnih trgovaca, je predstavio kolekciju koja uključuje niz retro komada u prepoznatljivoj crvenoj i beloj Coca-Cola kombinaciji. Za devojke tu su majice, topovi, vruće pantalone, bikiniji... a za muškarce majice, jakne, duksevi, šortskevi, čarape i kačketi.

"Coca-Cola je veoma omiljen brend koji predstavlja sjajan ukus i autentičnost. Veoma smo uzbuđeni što smo našim klijentima omogućili jedinstven i svež način da slavimo Coca-Colu ovog leta", rekla je Linda Čang, potpredsednica robne kuće Forever 21.

Kolekcija Coca-Cola dostupna je u Forever 21 prodavnicama širom Severne Amerike i online na sajtu Forever21.com. Cene artikala kreću se od od 4,90 do 42,90 američkih dolara.

Forever 21 je promovisao ovu specijalnu kolekciju početkom maja tokom događaja na temu karnevala u Los Anđelesu, a u Njujorku je predstavljena na bilbordu na čuvenom Tajms Skveru.

"Oduševljeni smo partnerstvom sa Forever 21. Dizajn predstavlja optimizam i čistu radost koja nas okružuje tokom leta, što se savršeno uklapa uz Coca-Colu", rekla je Beki Anderson, viši menadžer za licenciranje, Coca-Cola Severna Amerika.

Coca-Cola odeća za sve prilike 

Druga Coca-Cola kolekcija ovog leta dolazi iz komšiluka. Mađarski modni brend Sugarbird, koji proizvodi i prodaje ekskluzivne i kvalitetne komade ženske odeće izradio je ograničenu letnju kolekciju sa laganim materijalima i opuštenim siluetama. Tu su majice, tunike, haljine... koje mogu da se nose u različitim prilikama, od žurki do kupališta.

Sugarbird odeću dizajnirao je kreativni tim talentovanih mladih dizajnera, uličnih umetnika i profesionalnih grafičkih dizajnera, a proizvedeno je striktno lokalno od visokokvalitetnih evropskih tkanina, u kombinaciji sa najnovijim tehnologijama odevanja.

Sugarbird x Coca-Cola je dostupan u maloprodajnim objektima Sugarbird širom Evrope (jedan od njih je i u Novom Sadu), na Bliskom Istoku i putem online prodavnice Sugarbird.