Stejsi de Vit toliko voli Coca-Colu da je sasvim očekivano bilo da na venčanju sa Džarom Džons njeno omiljeno piće igra glavnu ulogu. Još od njihovog prvog sastanka, kada ih je spojio zajednički prijatelj, Coca-Cola je uvek prisutna. 

Džar, čiji je otac ranije radio za Coca-Colu, odmah je primetio Stejsin soda ritual: ona bi uzela ledeno hladnu kocu, uživajući u prvoj polovini pića dok su mehurići bili najsmerniji. Sada joj je mini limenka najprikladnija veličina u kojoj služe njeno omiljeno piće.

"Za Stejsi, Coca-Cola je radost koju slavi od trenutka kada se probudi dok ne idemo u krevet", rekao je Džons.

On je svojoj dragoj nadenuo nadimak "Coke Snack", koji se zadržao i danas.

Tokom godina provedenih u Njujorku, gde sada žive, tim "Coke Snack" slavio je svoju ljubav ne samo jedno prema drugom, nego i prema njihovom voljenom napitku. Kada se De Vitova zaposlila u prestižnoj organizaciji za socijalni rad, Džons ju je iznenadio starinskim ručnim metalnim koferčićem i dvema bocama Coca-Cole na kojima su bili ispisani njeno ime i nadimak. 

Podrazumevalo se da će i za njihovo venčanje u Santa Barbari (Kalifornija) ovaj ljubavni par je insistirao da dekoracija bude inspirisana Coca-Colom. Kažu u glas da su želeli da iskoriste Coca-Colu da bi njihov specijalan dan bio veseo i razigran.

CoupleWedding.jpg
Fotografije: Kiel Rucker Photography

Naravno da su imali i staklene flašice na kojima je pisalo "mlada" i "mladoženja", a one su zauzimale počasno mesto odmah uz mladenačku tortu. Džar je čak napisao pesmu, čije reči su bile štampane na crvenim kartončićima.

Kada je došlo vreme za ples, par je zajedno pevao "Love Shack", ali menjajući reči u "Coke Snack".

"Naši prijatelji i porodica su zaista prihvatili dan, hranu i igre koju smo planirali. Pokazali su nam da i oni svoju zabavnu stranu i prostorija je bila ispunjena ljubavlju", prisetila se Stejsi.

Ljubavni par već sada planira da svoju prvu godišnjicu braka proslavi hladnom bocom Coca-Cole.

"Ona me je izvukla tokom nekoliko dugih noći učenja i nekoliko tužnih trenutaka u životu. Na neki način, Coca-Cola je moje "srećno mesto" i veoma sam zahvalna što tu pasiju delim sa svojim najboljim prijateljem, a sada suprugom", rekla je Stejsi de Vit.