U svačijem životu postoje prelomni trenuci, momenti u kojima se odlučuje kako ćemo se dalje razvijati, živeti, stvarati. Za mnoge mlade u Srbiji to je vezano za pronalazak prvog posla i stalnog zaposlenja. Potraga za radnim mestom odmah nakon škole kada poslodavcu možete samo da ponudite diplomu i entuzijazam, ume da bude zastrašujuća. Zato je dobar i stručan savet zaista zlata vredan.

Upravo to je bio motiv za pokretanje nacionalnog programa koji je Coca-Cola HBC Srbija organizovala u 2017. godini kako bi mladima bez posla olakšala početak karijere. Cilj je da im se omogući da steknu lične i profesionalne veštine, ključne za zaposlenje i uspešnu karijeru i zapravo prilika da urade nešto dobro za sebe i svoje obrazovanje.

Program je namenjen nezaposlenim mladim ljudima koji imaju između 18 i 30 godina pruža edukaciju na najbolji mogući način - kroz radionice, razgovor i diskusiju sa ekspretima koji umeju i voljni su da ponude praktične i vredne savete, znanje ali i da prenesu mladima lična poslovna iskustva. Ovo je jedinstvena prilika da se nauči sve o uspešnoj komunikaciji, poslovnoj administraciji, upravljanju projektima, pripremi poslovnih planova, svemu onome što vodi ka željenom poslu.

Coca-Cola je prepoznala da je ovakva podrška najpotrebnija mladima u Srbiji koji ne studiraju, nisu zaposleni i ne učestvuju ni u kakvom programu obuke. Zato je program sjajna prilika za njih da nauče nešto novo, podignu svoje sampouzdanje, kristališu ciljeve na poslovnom planu, a onda i krenu u ostvarenje svojih ambicija.

Šansu da nauče nešto novo imalo je 1.000 mladih ljudi u gradovima širom Srbije, ali to je tek početak jer je u pitanju dugotrajni plan Coca-Cola HBC koja želi da omogući svima da savladaju važne poslovne veštine, primene nova znanja i sa samopouzdanjem krenu u potragu za poslovima koje žele. 

Ukoliko niste bili u prilici da pohađate radionice, sada to možete da učinite online. Prijavite se na sajtu.

SAZNAJTE VIŠE O OVOJ TEMI: