Coca-Cola Orange No Sugar
Coca-Cola Orange is completely sugar free.

Will Salkeld

Coca-Cola višnja, Coca-Cola vanila, Coca-Cola breskva, Coca-Cola malina.... na različitim tržištima širom sveta pojavljuju se različite varijacije ukusa omiljenog osvežavajućeg pića, a najnoviji član globalne porodice je Coca-Cola pomorandža.

Nedavno je u Australiji predstavljeno ograničeno izdanje Coca-Cola Orange No Sugar i ovaj brend biće dostupan samo tokom zime (na južnoj hemisferi).

"Videli smo koliko su Australijanci uživali u našim drugim ukusima limitiranog izdanja. Uvođenje nagoveštaja oranžnog ukusa bilo je savršeno za hladnije mesece u Australiji. Mislimo da će se dopasti ljubiteljima Coca-Cole ", rekla je Lusi Oustin, direktorka marketinga Coca-Cola Australija i dodala:

"Ovaj ukus je napravljen za Australijance i predstavlja asocijaciju na zimsku sezonu: zabavno i druželjubivo. Ne bojimo se ničega, prigrlimo naše prijatelje ili porodicu i izađemo i kada je hladno. Dakle, stvorili smo osvežavajuće i jedinstveno piće da to prati."

Coca-Cola Orange No Sugar
Coca-Cola Orange No Sugar is the newest flavor to hit Aussie shelves.

Will Salkeld

Novi neočekivani ukus Coca-Cole osim što pruža osveženje i odličnu citrusnu alternativu bez šećera, a preporučujemo da se konzumira uz krišku limuna ili limete.

"Nastavljamo da radimo na inovacijama ukusa kako bismo odgovorili na različite preference naših potrošača, te mogu da najavim da će i u narednim godinama Australijanci imati priliku da probaju nove kombinacije ekskluzivnih i ograničenih izdanja ukusa”, poručila je Lusi.