Najbolja YouTube žurka pre Nove godine bila je na RefreshTube kanalu. Ukusni recepti, pokloni svakog sata, kul muzika, umetnost, velika iznenađenja, gomila zabave...

Poslednji dan 2019. godine doneo je sjajne praznične vesti: zahvaljujući specijalnom programu koji se emitovao puna 24 sata na Youtube kanalu RefreshTube, stiglo nam je mnoštvo novih Deda Mrazova koji šire novogodišnju čaroliju!

Učestvovanje je bilo lako i zabavno: komentari su aktivirali jedinstvenu #BudiDedaMraz Coca-Cola Mašinu dobrih dela, koja je transformisala učešće u donaciju za pet domova za decu i mlade ometene u razvoju. Svakog sata je bila aktivirana i kreativna pitalica za Deda Mraza, a najzanimljiviji odgovori dobili su Coca-Cola praznični poklon!

Uz to, zanimljivi gosti su zabavili sve učesnike svojim nastupom ili pokazivanjem kako kreiraju originalne predmete i priče na društvenim mrežama. Bilo je to 24 sata nespavanja uz Siću, Minu Fu, Dexa i njihove goste.

Ko nije postao Deda Mraz putem live programa, mogao je tu titulu da dobije do 8. januara na #nydistrict Coca-Cola X NY District-u na Topličinom vencu (Beograd), povlačenjem ručice na dobro poznatoj #BudiDedaMraz Coca-Cola Mašini dobrih dela. Najsrećniji je bio svaki stoti, jer je imao priliku da upozna pravog Deda Mraza koji ih čekao odmah pored jelke. Bila je to bajkovita praznična čarolija!