Koliko puta ste pomislili: šta danas da kuvam, samo da biste odustali od svega jer biste da isprobate nešto novo ali nemate inspiraciju. Međutim, između vas i gurmanskog obroka je samo nekoliko klikova na telefonu ili tabletu jer tačno toliko je potrebno da instalirate aplikaciju Tastly, nepresušnu riznicu sa hiljadama recepata najpoznatijih srpskih gastro blogerki i blogera.

Tastly je besplatna Coca-Colina aplikacija koja olakšava kuvanje i čini ga zabavnim iskustvom. Ukoliko se već dobro snalazite u kuhinji, ona će vam pomoći da pripremite neke nove i ukusne đakonije uz uštedu vremena, a ukoliko tek pravite prve korake u svetu kulinarstva Tastly će učiniti da vam oni budu laki i uspešni.

tastlyapp.PNG
Aplikacija je dostupna i za iOS i Android uređaje. Besplatna je i instalira se jednim klikom.

Preuzmite Android aplikaciju.

Preuzmite iOS aplikaciju.

Glavna prednost je to što je Tastly veoma pregledan jer je prvenstveno pravljen zbog korisnika. Na početnoj strani se nalaze najnoviji recepti. Uz svaki, na naslovnoj slici, stoji oznaka koliko je veštine potrebno za njegovu pripremu pa u skladu sa svojim iskustvom u kuhinji birate i šta biste da pripremate. Uz to, označeno je i koliko vam je vremena potrebno za kuvanje svakog pojedinačnog jela tako da i to možete uskladiti sa drugim obavezama.

Tastly daje mogućnost i da izaberete jelo zavisno od prilike za koju pripremate, a onda vas vodi kroz recept korak po korak

Ova aplikacija je potpuno prilagođena svim kulinarskim entuzijastima, ali i domaćicama kojima povremeno nedostaje inspiracija jer nudi najbolje recepte dokazanih food blogera. Kako su svi oni iz Srbije, neće se desiti da među sastojcima pronađete sastojke koji nisu dostupni u domaćim radnjama, a uz to možete ih podeliti i sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

tastlyaplikacija.PNG
 Najbolje od svega je što svaki put kad otvorite aplikaciju možete pronaći neku novu ideju za obrok.

Uz to, ova aplikacija će vam olakšati i pripremu za kuvanje. Naime, imate opciju da lako napravite spiskove za kupovinu u skladu sa receptom i onim što vam je potrebno u kuhinji. Ukoliko šaljete nekog drugog da kupuje namirnice umesto vas Tastly i za to ima rešenje! Automatski se ceo spisak može podeliti sa drugima preko Vibera, Whats’sApp, Facebook ili SMS. 

Aplikacija vam uz to pokazuje listu i tačne lokacije svih radnji u vašoj neposrednoj blizini, a poseban je dodatak to što imate i pregled popusta i akcija koje se nude u marketima. Štedi vam i vreme i novac, a kuvanje čini još jednostavnijim. Svaki put kada otvorite Tastly nova ukusna avantura vas čeka!

SRODNE TEME: