Čujte i počujte! Magična Coca-Cola aplikacija je stigla. I nemojte da oklevate da je preuzmete jer vas čeka mnogo dobre zabave i super prilike da osvojite cool nagrade.

Znate šta je posebno zanimljivo? Što vi imate mogućnost da aktivno učestvujete, kreirate i objavljujete sopstveni sadržaj i pronađete zanimljive priče drugih korisnika.

Ali da krenemo korak po korak.

Klikom na link preuzmite besplatnu aplikaciju sa Google Play Marketa za Android mobilne uređaje ili Apple Store Marketa za iPhone mobilne uređaje. Registrujte se navodeći ime, validnu i-mejl adresu i datum rođenja. U zavisnosti od podešavanja vašeg telefona, Coca-Cola aplikacija preuzima taj jezik, tako da može da bude i na srpskom i na engleskom jeziku.

Tu počinje magija.

Kada ste kreirali sopstveni profil na aplikaciji možete da objavljujete fotografije i kreirajući svoj sadržaj i priče sakupljate lajkove i dragulje, koji vam mogu doneti priliku osvajanja super nagrada, kao i učestvovanje u drugim promocijama.

Takođe, ova platforma je zamišljena kao mesto interakcije i inspiracije, gde možete da pronađete zabavan sadržaj drugih ljudi.

I kao šlag na torti, ili još bolje – kao kockica leda u čaši Coca-Cole, imate priliku da osvojite različite cool nagrade kao što su, na primer, karte za bioskop ili popust na kupovinu u svojim omiljenim radnjama…

Ova aplikacija je i mesto gde ćete prvi saznati kada počnu naše nove promocije i kroz koje ćete uz prikupljanje promo kodova sa čepova ili limenki Coca-Cole i Coca-Cole Zero moći da osvojite i druge vredne nagrade.

Top teen influenseri u Srbiji već se nalaze na Coke App-u gde kreiraju svoje priče uz pomoć reči sa Coca-Cola pakovanja. 

Mnogo razloga da se priključite našoj zabavi, zar ne?!

Vidimo se na Coca-Cola aplikaciji.