Imamo odličnu vest za sve koji preferiraju raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života uprkos brojnim obavezama i ubrzanom tempu života: AdeZ je stigao u Srbiju!

AdeZ je prvi proizvod u kategoriji biljnih napitaka kompanije Coca-Cola i razvijen je s ciljem da se hranjivi biljni napici učine dostupnim i privlačnim velikom broju kupaca.

Ovaj napitak na bazi bilja i koštunjavog voća dolazi u 5 različitih ukusa: badem, pirinač, soja, ovas  sa jagodom i bananom i badem sa mangom i marakujom.

Asortiman uključuje dve voćne kombinacije u bočicama od 250 ml, što je dovoljno za jedan obrok, dizajniranim za konzumaciju  u  pokretu  te  predstavlja jedinstvenu kategoriju u tome segmentu napitaka, kao i tri opcije u bocama od 800 ml koje su pogodne za konzumaciju kod kuće.

Proizvodi AdeZ kombinacija su badema, pirinča,  soje  i vitamina i minerala, stevije (steviol glikozida) i voćnog soka različitih vrsta, bez dodatog šećera (osim prirodnih šećera u semenkama i voću).

Ne sadrže laktozu i prikladni su za vegane i vegetarijance.

Pakovanje nije samo atraktivno, nego je i u skladu s ekološkim konceptom, jer je izrađeno od materijala PlantBottle™ koji može potpuno da se reciklira i sastoji se od 30% biljnog materijala.