Da li se ikada zapitali šta se dešava na displeju tuđeg pametnog telefona? I zašto tinejdžeri ne skidaju pogled s njega?

Koje su teme koje ih tište, koji su to događaji koji ih interesuju, koju muziku slušaju, šta je kul, a šta ne saznajte u prvoj seriji snimljenoj baš za telefon, koju je kreirala Coca-Cola, a možete da je pratite samo ukoliko imate otvoren nalog na WOAH aplikaciji.

Naziv serije je vrlo simboličan - "SEEN". To je i u svakodnevnom životu čest odgovor na pitanje šta muči generaciju digitalnih urođenika, zbog čega se nekad dočeka jutro, bez trenutka sna. Upravo "seen" nakon poslate poruke zna da noć učini besanom i da izazove kod svih nas mnoštvo emocija, jer niko nije imun kad od dopisivanja, posebno sa nama dragim osobama, ostane samo "seen".

Tinejdžerska serija "SEEN" je potpuno u skladu sa aktuelnom svakodnevnicom ne samo zato što prati realnu priču, već i zato što je format videa vertikalan. To je prva serija kreirana baš za prikazivanje na mobilnim telefonima i praktično preslikava ekran nečijeg uređaja onako kako ga najčešće koristi.

Počev od 21. februara jednom nedeljno možete da uživate u osam epizoda serije "SEEN" i pratite dogodovštine četiri najbolja prijatelja – Alekse, Ene, Đoleta i Nine, koji međusobno komuniciraju kroz četiri četa. 

Upoznaćete ih mnogo bolje, ali red je da vam ih ukratko predstavimo.

Aleksa je tip iz kraja, voli da gleda meme-ove i da "stalk-uje" devojke po netu, dok je Đole pravi gejmer. Ena je devojka koja voli modu, voli da se fotka i često kači selfije. Njena drugarica Nina je štreberka kojoj je bitno obrazovanje, ali i ljubav.

Jeste da je serija urađena ekskluzivno za WOAH aplikaciju, no napravićemo mali izuzetak i podeliti sa svima vama prvu epizodu "SEEN".

U drugoj epizodi vidimo da se Ena dopisivala i sa Đoletom u to vreme kada joj je Aleksa pisao, a sve što joj se dešava deli sa svojom najboljom drugaricom Ninom. Ena je ljuta na Ninu jer izgleda kao da nema razumevanja za nju i njene probleme, a Nina je ljuta na Enu, jer je zbog nje poslala pogrešnu poruku. Aleksa je smoren jer mu Ena ne odgovara na pozive i poruke, a Đole ne shvata šta se dešava i zašto ga odjednom Ena muva, dok Aleksa pokušava da smuva nju.  

Ali ne želimo više da vam "spojlujemo". Ostatak otkrijte sami na WOAH aplikaciji.

Preuzmite Android aplikaciju

Preuzmite Apple aplikaciju