Kada smo tinejdžerima prepustili marketing Fante bili smo spremni na razna iznenađenja, ali njihova kreativnost prevazišla je naša očekivanja. 

Jedan od video klipova koji su kreirali za Fanta Srbija Jutjub kanal je stopmotion animacija, što je bila velika želja Jaserštajn (Yasserstain) ekipe i mi smo im tu želju ostvarili!

Ovako izgleda video na koji je Milan najponosniji od svega što su do sada snimili.

Jasno vam je već da Jaserštajn ekipa ovo uradila u saradnji sa superfanovima brenda Fanta, njih 20 koji su odabrani od svih koji su se putem Instagrama prijavili za "brainstorming" radionicu. Da bi nastao snimak od 30 sekundi bilo je potrebno da izrežu čak 368 fotografija nalepljenih na karton, a nedelju dana pre toga Milan se u različitim pozama snimio na beloj pozadini.

Međutim, to nije jedini klip koji su snimili tinejdžeri tog dana na kreativnoj radionici sa svojim omiljenin jutjuberima. Teme preostala tri bile su: skeč, pesma i crtež. Podelili su se u četiri tima koji su predvodili Milan, Leni, Singer i Dex i krenuli na posao.

Uradili su sjajan posao!

Napisali su scenario za novi skeč i zamislili kako bi bilo da je kaktus preuzeo Fantu.

Singer i Igor su zajedno sa Ivom, Milicom, Snežanom i Sofijom pozirali, a Nataša Berić je uradila fantastičan crtež.

Dex i Irina su sa polaznicima njihove muzičke radionice Matejom, Dunjom, Natalijom, Lazarom i Nikolom snimili pesmu "Ritam je svuda oko nas" uz pratnju flaša i limenki.

Toliko smo se svi dobro proveli da smo još uvek u kontaktu putem društvenih mreža, a superfanovi Fante su bili naši počasni gosti i na ostalim događajima i aktivacijama.

Kako je mnogo tinejdžera bilo zainteresovano da učestvuje, nekoliko meseci kasnije smo na Paliću organizovali sličan susret, ali sa novim kreativnim zadacima.

Ni kiša nas nije sprečila da se super provedemo na Velikom odmoru.