Jesen se približila, a prijatelji i porodice zajedno uživaju u ragbi utakmicama, festivalima i drugim događajima na otvorenom širom SAD. U sred sve te akcije je nova (i bolja) Coca-Cola Zero Sugar.

Na početku meseca Coca-Cola je pokrenula nacionalnu degustacijsku turneju za novi Coke Zero Sugar napitak i pozvala ljude širom zemlje da probaju ukusni Coca-Cola napitak bez šećera. Ali unapređena Coke Zero Sugar ne može da se proba baš bilo kako – brend uvodi potpuno imerzivno, monosenzorno iskustvo degustacije.

Pitate se o čemu se radi?

Preciznije rečeno, u pitanju je iskustvo čulne deprivacije. Evo kako to izgleda:

  • Uđete u interaktivnu kabinu koja izgleda kao samoposlužni automat u pravoj veličini.
  • Tri HD monitora unutar kabine kreiraju vizuelno, slušno i taktilno iskustvo kao da se nalazite u čaši napitka Coke Zero Sugar.
  • Prvo se izoluju i pojačavaju čula vida, zvuka, mirisa i dodira.
  • Zatim ih eliminiše jedno po jedno dok ne ostanete samo vi i vaša ledeno hladna Coke Zero Sugar.
  • U tom trenutku se fokusirate i probate je. Izvrsno!
  • Otvarate vrata i vraćate se u stvarnost – osveženi i rashlađeni. Naravno, vreme je za deljenje, pa zato pronalazite svoj personalizovani degustacijski GIF i postavljate ga na društvenim mrežama ili šaljete prijateljima da vide.

Još uvek oklevate? Pogledajte ovaj video:

Od pokretanja turneje na ragbi žurki u muzeju World of Coca-Cola do nedavnih poseta Music Midtown festivalu, ESPN College GameDay studiju i drugim mestima, hiljade ljudi već imaju priliku da probaju novu Coke Zero Sugar.

Mnogi su oduševljeni ukusom, a jedan od posetilaca je izjavio: „Kada sam čuo da će promeniti Coke Zero nije mi se svidela vest, ali ova promena je stvarno fantastična. Stvarno ima dobar ukus.“

Iako postoje oni koji su uzbuđeni povodom novine, svesni smo da postoje i oni koji su možda još uvek skeptični. Jedini način da vas uverimo je da sami probate. 

Pogledajte kompletan raspored za više od 300 lokacija ovde i proverite da li ćete ovo jedinstveno iskustvo moći da doživite na nekom događaju u vašoj blizini.