Naše ime je Cola. Coca-Cola. I u okviru integrisane marketinške kampanje „Bond” koja je razvijena povodom saradnje brenda Coca-Cola Zero i filma o Bondu  „SkyFall“, objavili smo video koji treba da skrene pažnju na centralnu ideju kampanje i njen slogan: „Coca-Cola Zero ti pomaže da pronađeš agenta 007 u sebi”. 

Video je sniman na centralnoj železničkoj stanici u Antverpenu u Belgiji kako bi podstakao potrošače da pokušaju ono što im poručujemo - da pronađu agenta 007 u sebi, a zatim ispune svoju misiju i osvoje ekskluzivne karte za najočekivaniji film te godine – „SkyFall”.

Ljubitelj napitka Coca-Cola Zero preskače pomorandže kako bi osvojio besplatne ulaznice za film:

Video je postigao neverovatnu popularnost na internetu i doneo veliki uspeh brendu Coca-Cola Zero, obarajuće rekorde gledanosti naših prethodnih viralnih videa. Ukoliko još uvek niste pogledali video, možete ga naći ovde:

Evo nekih ključnih činjenica – 1. novembar 2012:

Visoka stopa gledanosti: 7.1 miliona pregleda na YouTube-u

Visoka stopa popularnosti: 98% „lajkova“ na YouTube-u

Veliki broj preuzimanja: preuzet 832.300 puta (801.900 puta na Facebook-u, 29.800 puta na Twitter-u i 500 puta na blogovima)

Visoka stopa pokrivenosti: Pored rezultata ostvarenih na internetu, viralni uspeh dostigao je i u klasičnim medijima (TV emisije, novine, stručni časopisi).

Zahvaljujući gore pomenutim uspesima, video se našao na listi „Mashable top 100 najviše objavljenih „reklama“ IKADA“. Takođe, ovaj video je i najčešće na internetu deljena reklama za film o Bondu, a našao se i na listi „top 3“ rezultata pretrage za „007“ i „SkyFall“ na Youtube-u.

Tražeći obične ljude na javnim mestima, kao što je železnička stanica, uspeli smo da uključimo veliki broj učesnika i prikažemo iskrene emocije čime smo svemu dali snažan emotivan karakter. Da budemo iskreni, ko nije sanjao o tome da trči kroz prepunu stanicu u stilu Bonda?

U ime tima severozapadne Evrope i nordijskih zemalja za projekat „007“, Mišel Palmen, marketinški menadžer za Coca-Cola Zero